Ta kontakt

Har du spørsmål om varmepumper eller installasjon og montering bør du ta kontakt direkte med en varmepumpeleverandør. Dersom det er andre spørsmål kan du ta kontakt med oss ved å fylle ut skjemaet under.

Kontakt

3 + 1 =

Faq

Hva koster en varmepumpe?
Normalt sett ligger varmepumper på 15 000 til 20 000 kroner, men dette varierer mellom selskaper og hva slags varmepumpe du går for. Noen varmepumpevarianter koster betraktelig mer, men husk å se på det som en investering ettersom strømkostnadene blir drastisk redusert ved tilsvarende varmebruk som andre varmekilder. Videre vil det ofte komme et installasjon- og monteringstillegg på ca. 4000 kroner. For å unngå å betale mer enn du må, bør du innhente tilbud fra flere varmepumpeleverandører. Dette gjør du enkelt gjennom å fylle ut skjemaet under.
Hvilken varmepumpe er best?
Den beste varmepumpen er den som fungerer best i ditt hjem og som dekker ditt behov. Dette varier mellom personer og deres bolig med tanken på klimasone man bor i, boligstørrelse, varmepumpemodell og ytelse. For at du skal finne den beste varmepumpen til akkurat deg bør du derfor svare på spørsmålene over slik at du får tilbud på gode modeller som passer din bolig.

Finn beste varmepumpe i Trondheim

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Trondheim, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!