Om oss

Vi i Varmepumper Trondheim tilbyr en tjeneste for å gjøre privatøkonomien til folk bedre og finne beste varmepumpen etter deres behov. Det er mange varmepumper på markedet i dag, noe som gjør det vanskeligere å finne frem til den riktige for hver enkelt. Noe som er grunnen til at vi har samlet all informasjonen på ett sted så man raskt og greit kan finne ut hva slags varmepumpe en har behov for. Samtidig kan man innhente flere tilbud gjennom kun et skjema. Denne tjenesten er selvsagt uforpliktende og gratis å benytte seg av.

Slik fungerer tjenesten

Du fyller helt enkelt og greit ut ett skjema, så vil du motta tilbud fra flere varmepumpeleverandører innen tre virkedager. Dette er tidsbesparende og du vil kunne sammenligne flere tilbud, slik at du også vil kunne spare penger. Du velger naturligvis det beste tilbudet, på både kvalitet og pris.

Hvorfor skaffe seg en varmepumpe?

Flere skaffer seg varmepumper fordi det gir god varmeeffekt inne, samt gir lavere strømkostnader. Vi i Varmepumper Trondheim er opptatt av at du skal gjøre gode valg for din økonomi, kjøp av varmepumper er intet unntak. Ved å hente tilbud fra flere leverandører vil du kunne sammenligne tilbudene, slik at du kan velge beste og billigste varmepumpe som dekker dine behov. Ettersom det er mange varmepumpeleverandører vil du også på denne måten sikre konkurransedyktige priser, som gjør at du sparer penger.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vi hjelper deg å gjøre gode valg for din privatøkonomi ved å samle flere varmepumpeleverandører i Norge slik at du får mange tilbud å kunne sammenligne. Du fyller kun ut ett skjema, men vil så motta tilbud fra mange slik at du kan finne det beste tilbudet til den beste prisen.

Ikke glem vedlikehold

For at varmepumpen skal holde lengst mulig er det viktig å gjøre vedlikehold av den, samt ha varmepumpeservice annet hvert år. Varmepumpeservice er også viktig for at pumpen skal ha maks ytelse og ellers fungere som den skal. Dersom du trenger varmepumpeservice kan du få tilbud på dette gjennom vårt skjema, for også her gjelder det å sammenligne priser for å sikre et godt tilbud.

Finn beste varmepumpe i Trondheim

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Trondheim, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Varmepumpe til vinteren

Når høsten sakte, men sikkert sniker seg innpå er det ikke lenge til det blir kaldt og guffent. Mange nordmenn forbereder seg til vinteren ved å handle inn ved for å fyre i peisen eller går til innkjøp av panelovner. Mens andre skaffer seg en varmepumpe...

les mer

Vedlikehold du kan gjøre selv

Før du går til innkjøp av en varmepumpe er det viktig å være klar over at vedlikehold og service bør gjennomføres jevnlig for å få en så lang levetid på varmepumpen som mulig. Mye av vedlikeholdsarbeidet kan du gjøre selv, mens annet bør gjøres av...

les mer

Gulvmontert eller veggmontert varmepumpe

Om du har bestemt deg for å kjøpe deg en varmepumpe, lurer du helt sikkert på om du bør velge en gulvmontert eller veggmontert modell. Ved begge modeller er det både fordeler og ulemper, altså bør du velge etter hva som er viktig for deg. Flere som kjøper...

les mer